Imbunatatire potenta orgasm partenera probleme ejaculare precoce

Orgasm partenera intarziere ejaculare imbunatatire potenta probleme si eliminare ejaculare precoce disfunctie sexuala

Probleme ejaculare precoce

Din ce in ce mai intalnita disfunctie sexuala la barbati, ejacularea precoce, aduce o serie de probleme deosebit de neplacute, ce afecteaza nu numai barbatul ci intreg cuplul. A suferi de ejaculare precoce presupune incapacitatea barbatului de a duce un act sexual la bun sfarsit, actul sexual presupunand satisfacerea partenerei cat a sinelui. Aceasta insatisfactie repetata poate duce la diferite neintelegeri in cuplu, si nu numai. La nivel psihic, aceasta problema, inseamna pentru barbat ceva deosebit de grav, acesta evitand discutiile despre sex si viata sexuala in general, chiar si cu partenera sa.

Orgoliul si increderea in sine scad, ejacularea precoce afectand foarte mult barbatul mai ales la nivel psihic si al perceptiei de sine. Ejacularea precoce inseamna a nu putea fecunda ovulul, barbatii ce sufera de aceasta disfunctie neputand rezista indeajuns intr-un act sexual pentru a provoca partenerei orgasmul ce duce la cresterea sansei de a concepe. Viata sexuala de cuplu este distrusa, ambii parteneri devenind deosebit de frustrati. Barbatul datorita problemei sale, femeia datorita insatisfactiei sexuale. Confruntarea problemei, alaturi de discutii cu partenera si sprijinul acesteia, va vor ajuta deosebit de mult in eliminarea ejacularii precoce. Disfunctia sexuala de a avea ejaculare precoce prezinta o serie de probleme ce framanta si fac intregul cuplu mai nervos, anxietatea barbatului si satisfactia sexuala mereu dorita insa niciodata oferita fiind principalele lucruri ce duc de multe ori la destramarea cuplului.

Pentru eliminarea ejacularii precoce cat si indepartarea problemelor provocate de aceasta disfunctie se recomanda inceperea unui tratament corespunzator cat mai rapid, ce va imbunatati potenta penisului cat si intarzia ejacularea.

probleme ejaculare precoce penis